Over ons

Bij Haykas Bernersennen draait alles om de liefde en passie voor het Berner Sennenhond ras. Onze toewijding aan deze majestueuze honden is de kern van wie we zijn en wat we doen. Gelegen in het hart van een uitgestrekte Belgische groene omgeving, bieden wij een thuis waar onze Berner Sennenhonden niet alleen kunnen opgroeien in een liefdevolle en zorgzame omgeving, maar waar ze ook de ruimte hebben om te rennen, te spelen en hun prachtige, vriendelijke aard ten volle te ontwikkelen.

Onze kennel is gebouwd op de pijlers van gezondheid, temperament en schoonheid, en we zetten ons in om deze kenmerken in elke nieuwe generatie te versterken. We zijn trots op onze nauwe samenwerking met gerenommeerde dierenartsen en genetische experts om ervoor te zorgen dat onze honden niet alleen voldoen aan de hoogste standaarden, maar deze ook overstijgen.

De Berner Sennenhonden van Haykas zijn meer dan alleen huisdieren; ze zijn een integraal onderdeel van onze familie. Elk van onze honden ontvangt persoonlijke aandacht en wordt grootgebracht met een overvloed aan liefde en zorg. We geloven sterk in de socialisatie van onze pups vanaf jonge leeftijd, waardoor ze uitgroeien tot goed aangepaste en zelfverzekerde volwassen honden.

Onze toewijding gaat verder dan het fokken. We bieden ook begeleiding en advies aan nieuwe eigenaren, zodat elke Berner Sennenhond een leven lang in een gelukkig en gezond gezin kan doorbrengen. Wij staan altijd klaar om onze kennis en ervaring te delen, zodat het welzijn van deze prachtige honden gewaarborgd blijft.

Bij Haykas Bernersennen zijn we vereerd deel uit te maken van de Berner Sennenhond gemeenschap en zijn we toegewijd aan het behoud en de verbetering van dit prachtige ras. We nodigen u uit om onze liefde voor deze bijzondere honden te delen en samen te genieten van de unieke vreugde die een Berner Sennenhond in het leven kan brengen.